GameDay.bg е първият български онлайн магазин, предлагащ само дигитални копия на оригинални игри и софтуер. При нас ще откриеш най-новите заглавия, както и такива, които все още не са излезли на пазара.

Фирмата ни Уеб Маркет БГ ООД е създадена през 2016 година, със седалище – гр. Търговище и БУЛСТАТ: 203281914. Основната дейност, с която се занимаваме е търговия.

Tоп 5 причини да изберете нас, като основен доставчик на игри за компютър, Xbox и Mac

В интеренет са налични стотици места, от където да купиш игра. Но много често срещаме различни проблеми и неудобства, от които ни е омръзнало до такава степен, че понякога дори сме готови да се лишим от удоволствието, наречено нова игра в колекцията.

Изключително бързо обработване на поръчките

Или по-точно – на мига

Някои системи изискват чакане, за да се обработи плащането. При нас не е така – всичко се случва веднага след като получим потвърждение от съответната система, че плащането е завършено. Процесът е напълно автоматизиран – получаваш ключа за активация на играта по имейл, а за обработката няма нужда от човешка ръка. Тоест, дори да поръчаш на празник или пък в почивни дни, поръчката ще се обработи толкова бързо, колкото и във всички останали дни – за броени секунди.

Разнообразни методи на плащане

Разплащателните системи, с които е най-удобно в България

От GameDay.bg се пазарува чрез:

Изключително удобно в случаите, когато не разполагаш с кредитна/дебитна карта или пък не искаш да пазаруваш с нея по интернет. Просто отиваш в най-близкия до теб офис, плащаш и след няколко секунди ще получиш писмо на електронната си поща с кода за активация. Няма допълнителни такси.

Онлайн плащания в най-удобната форма. Трябва ти еднократна предварителна регистрация в тяхната система, а след това всичко става само с едно натискане на мишката. Системата им е изключително сигурна и е българският еквивалент на PayPal. Плащането е в лева и няма никакви такси за потребителите.

B-pay е система за разплащания, която поддържат почти всички банкомати в България. Дори и да нямаш достъп до офис на EasyPay или пък не искаш да плащаш онлайн с картата си, най-близкият банкомат би свършил същата работа. Просто избираш меню „услуги“, след което въвеждаш кода на поръчката и плащаш с картата си. Процедурата отнема точно 1 минута.  Няма такси за теб.

  • с директен банков превод

Предварително превеждане на стойността на поръчката по банкова сметка (директен депозит). Този метод на плащане може да отнеме до 2 работни дни, в зависимост от банката, с която работите. За да получим превода веднага може да отидете до най-близкият клон на Банка ДСК и да заплатите поръчката си на каса.

Общо взето, поддържаме методи за плащане, които са подходящи за всеки случай.

Платформата е изцяло на български език

И много удобна за ползване

Дори и да нямаш познания по каквито и да е чужди езици – това вече не е пречка да закупиш любимата си игра. Платформата е изцяло на български, всеки продукт има свои подробни описания за функционалностите и начина на игра.

Програма за лоялни клиенти

Супер отстъпки за редовните клиенти

Събирай гейминг точки след всяка покупка и след това ги обмени за специални отстъпки. Програмата работи така:

  • Правиш си профил на сайта, след което плащаш избрана от теб игра
  • В профила си виждаш натрупаните точки
  • При следваща покупка избираш да платиш с тях и отстъпката ще се добави към количката

Освен това е налична и реферална система – това значи, че за всеки потребител, който се регистрира през твоя собствен линк получаваш допълнителни точки. Относно това какви са точните отстъпки, които ще получиш – цялата информация е налична тук: https://gameday.bg/loyal/

Отлична поддръжка

Само ни пиши ако имаш проблем…

Стараем се да отговаряме много бързо на запитванията от клиенти. Ще решим твоя проблем или ще отговорим на въпроса ти за системата до няколко минути.