Детски Видео Игри за Компютър

Детски видео игри за компютър

Ясно е, че заклетите геймъри предпочитат по-хард игрите, в които има стрелби, битки и много екшън. Тук обаче за малко ще забравим за тях, защото е важно да помислим и за най-малките играчи. В този ред на мисли ще представим няколко страхотни детски видео игри за компютър, с чиято помощ малчуганите да се забавляват, както и да развиват мисловната си дейност. Всяко едно от заглавията, които ще посочим, е подходящо за хора на всякаква възраст и пол.

Кои са най-интересните детски компютърни игри?

Без да губим нито секунда време, преминаваме към нашия избор на детски компютърни игри. В него ще попаднете на най-разнообразни заглавия, сред които анимационни, аркадни, приключенски и други. Изберете най-доброто за детето си и му позволете да се забавлява.

Worms Rumble

Това е един от новите хитове, който продължава играта с червейчета, която обещава ударна доза забавление, много екшън, смях, интересни оръжия и възможност за създаване на собствена стратегия, с чиято помощ да излезете победител.

SpongeBob SquarePants

Чудесна екшън – приключенска игра, която е подходяща за цялото семейство. Заглавието е базирано на класическото анимационно предаване, което много от нас познават. В играта има много каскади, забавни моменти, прелестни анимации и всякакви други предизвикателства за малките палавници.

Overcooked! 2

Още една семейна игра, в която можете да изпробвате кулинарните си способности в кухнята. Тук ще се развивате като изкусен готвач, който владее най-различни рецепти, борави с кухненски ножове и приготвя прекрасни и вкусни ястия.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Забавна игра, в която градината Ви е окупирана от зомбита, а мисията Ви е да се преборите с тях по всевъзможни начини. През цялото време ще виждате уникални графики, ще има много весели моменти и голяма динамика.

Sonic & All-Stars Racing Transformed Collection

Любимите Ви персонажи от играта Sonic на SEGA идват в това ново издание, където ще се впуснат в луда надпревара със състезателни машини. Това е още една игра, която децата ще харесат и ще се забавляват безкрай.

Minecraft: Dungeons

Анимационната игра с блокчета Minecraft продължава със серията Dungeons и дава шанс на играчите да изследват мистериозни гробници и опасни терени. Тук малките весели човечета, ще трябва да разчитат и на своите добри бойни умения.

Ride 4

Тази игра с мотоциклети е по-скоро насочена към тийнейджърите, които могат да изпробват своите пилотски способности управлявайки мощни машини и влизайки в интересни състезания с много добри опоненти. Ако обичате моторите, то това е играта!

Sims 4

Страхотно заглавие от поредицата Sims, в което можете да изработите симове по свои образ и подобие. Тук играчът може да обзаведе дома си, и да го направи по-приветлив съблюдавайки за всеки детайл в различните стаи и помещения. Вие ще създадете Sims, като прецените какъв да бъде външният им вид и характерът им.

В обобщение

Разбира се, това не са всички детски видео игри за компютър, с които най-малките могат да се забавляват. Тук в Gameday ще намерите още уникални заглавия, така че да разнообразите деня на детето Ви и да му донесете радост. Надяваме се, че сте харесали нашите топ предложения и Ви желаем всичко най-добро!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.