Как работи сайта GameDay.bg?

GameDay.bg е дигитална платформа за продажба на софтуерни продукти, предимно игри, за PC, Xbox One и MAC.

От къде идват активационните кодове, които продавате?

Активационните кодове в GameDay.bg са предоставени от над 400 лицензирани дистрибутори. Преди да се пуснат в продажба кодовете се проверяват от автоматична система, за да сте 100% подсигурени!

Как да заплатя поръчката си?

Можете да заплатите поръчката си по някой от следните начини:

  • с дебитна/кредитна карта – ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща предварително цената на поръчката си, посредством кредитна/дебитна карта.
  • с Epay– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща предварително цената на поръчката си, посредством кредитна/дебитна карта, регистрирана в системата на ePay.bg.
  • с EasyPay– ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща предварително цената на поръчката си, на каса на EasyPay или на банкомат, който поддържа B-Pay.
  • с банков превод – Предварително превеждане на стойността на поръчката по банкова сметка на търговеца (директен депозит). Този метод на плащане може да отнеме до 2 работни дни, в зависимост от банката, с която работите. За да получим превода веднага може да отидете до най-близкият клон на Банка ДСК и да заплатите поръчката си на каса.
Кога ще получа активационният код за продукта, който съм поръчал?

Активационният код се получава по e-mail автоматично, след потвърждаване на полученото плащане.Обикновено това става до 10 минути след направено плащане с карта, Epay или EasyPay. При плащане по банков път процесът може да отнеме до 2 работни дни.

Забележка: Винаги проверявайте СПАМ папката в e-mail-а, който сте оставили при поръчката ако не сте получили кода си за активация. В случай, че не го откривате и там до 30 минути след успешно плащане, можете да се свържете с нас по e-mail: office@gameday.bg и ще получите отговор в рамките на 1 работен ден (от понеделник до петък, от 10:00ч. до 17:00ч.)!

Какво да правя ако не успявам да намеря желаната игра в каталога?

Ако не успявате да намерите желаната игра в каталога ни, не се колебайте, защото ние ще я намерим за Вас и ще я предоставим до 2 работни дни, в случай, че тя е налична, при някой от доставчиците ни, което е много вероятно! Затова… пишете ни на e-mail: office@gameday.bg и ще получите отговор в рамките на 1 работен ден (от понеделник до петък, от 10:00ч. до 17:00ч.)!

Как да знам дали активацията на играта ще работи в държавата, в която съм?

Всички игри в каталога ни са подходящи за активация и игра в България!

Ако все пак се намирате в друга държава, влезте в спецификациите на играта, както е показано на снимката и вижте полето Държава, където са упоменати държавите, за които е предназначена активацията. Имайте впредвид, че някои игри са забранени в държави като Германия, Австрия и Япония и няма да имате възможност да ги активирате от там!

Кога ще получа игра, която е с етикет PRE?

Всички игри с етикет PRE се получават в деня на излизане на съответната игра, като за някои от тях ще можете да закупите активационен ключ предварително, а за други закупуването ще е налично след излизането на играга! С GameDay.bg ще можете да сте сред първите, които се наслаждават на най-новите заглавия! 🙂

Мога ли да променя поръчката си, след като съм я завършил?

Поради естеството на продаваните дигитални версии на игрите не е възможно да промените поръчката си, след като сте я завършили и заплатили.

Мога ли да поискам връщане на заплатената от мен сума, след като съм закупил игра?

Поради естеството на продаваните дигитални версии на игрите не е възможно да получите обратно парите си, след като вече сте заплатили за играта и сте получили активационният и код.