Fortnite: Battle Royale – Безплатна Игра за PC и Телефон

Fortnite: Battle Royale - Безплатна

Fortnite: Battle Royale е анимиран онлайн екшън, разработен от Epic Games и пуснат безплатно, през 2017 година. Играта е направена за почти всички операционни системи и платформи, а именно – Windows, MacOS, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, iOS и Android.

След пускането на PlayerUnknown’s Battlegrounds и продажбата на над 5 милиона копия само за 3 месеца от Epic Games решават да пуснат Fortnite: Battle Royale. Играта бързо набира популярност и в момента е сред най-играните заглавия в световен мащаб. Освен стандартният шутинг елемент и стесняващ свят във Fortnite може да събирате материали и да строите структури в реално време. Може също да залагате капани и да карате различни превозни средства, които има пръснати по картата.

Трябва да отбележим, че играта има и платена версия – Fortnite: Save the World. В нея могат да играят до 4 души, като заедно трябва да обезвреждат зомбита и да предпазват обекти с капани и структури, които могат да строят в реално време.

22 thoughts on “Fortnite: Battle Royale – Безплатна Игра за PC и Телефон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.