Fortnite: Battle Royale – Безплатна Игра за PC и Телефон

Fortnite: Battle Royale - Безплатна

Fortnite: Battle Royale е анимиран онлайн екшън, разработен от Epic Games и пуснат безплатно, през 2017 година. Играта е направена за почти всички операционни системи и платформи, а именно – Windows, MacOS, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, iOS и Android.

След пускането на PlayerUnknown’s Battlegrounds и продажбата на над 5 милиона копия само за 3 месеца от Epic Games решават да пуснат Fortnite: Battle Royale. Играта бързо набира популярност и в момента е сред най-играните заглавия в световен мащаб. Освен стандартният шутинг елемент и стесняващ свят във Fortnite може да събирате материали и да строите структури в реално време. Може също да залагате капани и да карате различни превозни средства, които има пръснати по картата.

Трябва да отбележим, че играта има и платена версия – Fortnite: Save the World. В нея могат да играят до 4 души, като заедно трябва да обезвреждат зомбита и да предпазват обекти с капани и структури, които могат да строят в реално време.

20 thoughts on “Fortnite: Battle Royale – Безплатна Игра за PC и Телефон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.