Игра за подарък – всичко, което трябва да знаеш

Игра за подарък - всичко, което трябва да знаеш

Всеки от нас има поне по един запален по игрите приятел. Това значи само едно – трябва да получи игра за подарък, независимо дали става дума за рожден ден, имен ден или парти. Те обикновено дават всичките си спестявания за това и не можете да ги зарадвате с нищо друго. Но как точно да направиш такъв подарък? Ами ако не си падаш по игрите, а искаш да зарадваш тези близки и приятели? Независимо от кои си – този материал ще ти е много полезен.

Избери дали дали да купуваш дигитално или физическо копие като подарък

Повече за разликата между дигиталните и физическите копия на игрите можеш да прочетеш в блога ни.

И така – тук ще се опитаме да дадем насоки за това кога е удачно да купиш физическо копие на даден продукт или пък дигитално. Еднозначен отговор на този въпрос няма, по-скоро зависи от типа човек, за когото е предназначен подаръкът, както и от специфичната ситуация.

В последния момент…

Ако си разбрал за това, че трябва да вземеш подарък в последния момент – задължително се насочи към дигалното издание. В нашата платформа за продажба на игри кодът идва веднага след плащане и са ти необходими само 5 минути за завършване на цялата процедура. Ако имаш предварителна договорка с човека – просто посочи неговия имейл адрес и всичко е готово. В другия вариант може да разпечаташ кода, дори да добавиш картичка, за да изглежда съвсем като подарък…

Ако имаш повече време – можеш да се насочиш към другия вариант.

Когато си имаме работа с колекционер

Нашето мнение е, че физическото копие си заслужава само когато говорим за колекционери или хора, които искат точно определена версия на точно определена игра, която е трудно да бъде намерена в интернет. Това със сигурност няма да бъде бюджетен подарък, тъй като със сигурност си наясно, че физическите копия са доста по-скъпи заради разходите за производство на диска, доставката и съхранението им, а и ако говорим за колекциониране…

Как да изберем играта за подарък?

Как да изберем подходяща игра е тема, която сме засегнали по-подробно в блога ни

Добре, вече знаеш какво издание на играта да купиш..но как да избереш самия продукт? Това, което ще те посъветваме е – попитай. Винаги е най-добре да разбереш от самия човек какво иска най-много в този момент, тъй като дори и да го познаваш добре не е пълна гаранция дали ще успееш да вземеш точно това, което е в листа му с желани игри или той вече няма да се е сдобил с това, което си му измислил. Но ако искаш да направиш изненада – нещо ново и не чак толкова популярно би свършило чудесна работа. Най-големите ти страхове ще са свързани с това дали ще се хареса подаръкът и дали твоят приятел вече си е купил новата версия на Fifa…така че е добре да избегнеш поне втората си дилема.

Как да поднесем направения подарък?

Добре, това може и да не е много актуален въпрос, но все пак решихме да го засегнем. Това, което можем да дадем като съвет – няма нужда от панделки и кутийки. Обикновено хората, които не си падат по игрите изпитват желание да създадат допълнително усещане, че това е подарък. Но повярвай, няма нищо по-добро от това да видиш кода за играта, която искаш от няколко месеца. Така че само тези няколко символа са напълно достатъчни.

Вече знаеш как да подходиш с твоите приятели, които са запалени по игрите. Ако ти трябва игра за подарък тук и сега – ние, от GameDay.bg можем да помогнем. Само разгледай колко много продукти имаме в сайта – всичките на добри цени и с доставка за 1 милисекунда, а в случай, че искаш нещо по-специално, което го няма в каталога ни, не се колебай да се свържеш с нас, за да се опитаме да го намерим за теб! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.