Игра за подарък – всичко, което трябва да знаеш

Игра за подарък - всичко, което трябва да знаеш

Всеки от нас има поне по един запален по игрите приятел. Това значи само едно – трябва да получи игра за подарък, независимо дали става дума за рожден ден, имен ден или парти. Те обикновено дават всичките си спестявания за това и не можете да ги зарадвате с нищо друго. Но как точно да направиш такъв подарък? Ами ако не си падаш по игрите, а искаш да зарадваш тези близки и приятели? Независимо от кои си – този материал ще ти е много полезен.

Избери дали дали да купуваш дигитално или физическо копие като подарък

Повече за разликата между дигиталните и физическите копия на игрите можеш да прочетеш в блога ни.

И така – тук ще се опитаме да дадем насоки за това кога е удачно да купиш физическо копие на даден продукт или пък дигитално. Еднозначен отговор на този въпрос няма, по-скоро зависи от типа човек, за когото е предназначен подаръкът, както и от специфичната ситуация.

В последния момент…

Ако си разбрал за това, че трябва да вземеш подарък в последния момент – задължително се насочи към дигалното издание. В нашата платформа за продажба на игри кодът идва веднага след плащане и са ти необходими само 5 минути за завършване на цялата процедура. Ако имаш предварителна договорка с човека – просто посочи неговия имейл адрес и всичко е готово. В другия вариант може да разпечаташ кода, дори да добавиш картичка, за да изглежда съвсем като подарък…

Ако имаш повече време – можеш да се насочиш към другия вариант.

Когато си имаме работа с колекционер

Нашето мнение е, че физическото копие си заслужава само когато говорим за колекционери или хора, които искат точно определена версия на точно определена игра, която е трудно да бъде намерена в интернет. Това със сигурност няма да бъде бюджетен подарък, тъй като със сигурност си наясно, че физическите копия са доста по-скъпи заради разходите за производство на диска, доставката и съхранението им, а и ако говорим за колекциониране…

Как да изберем играта за подарък?

Как да изберем подходяща игра е тема, която сме засегнали по-подробно в блога ни

Добре, вече знаеш какво издание на играта да купиш..но как да избереш самия продукт? Това, което ще те посъветваме е – попитай. Винаги е най-добре да разбереш от самия човек какво иска най-много в този момент, тъй като дори и да го познаваш добре не е пълна гаранция дали ще успееш да вземеш точно това, което е в листа му с желани игри или той вече няма да се е сдобил с това, което си му измислил. Но ако искаш да направиш изненада – нещо ново и не чак толкова популярно би свършило чудесна работа. Най-големите ти страхове ще са свързани с това дали ще се хареса подаръкът и дали твоят приятел вече си е купил новата версия на Fifa…така че е добре да избегнеш поне втората си дилема.

Как да поднесем направения подарък?

Добре, това може и да не е много актуален въпрос, но все пак решихме да го засегнем. Това, което можем да дадем като съвет – няма нужда от панделки и кутийки. Обикновено хората, които не си падат по игрите изпитват желание да създадат допълнително усещане, че това е подарък. Но повярвай, няма нищо по-добро от това да видиш кода за играта, която искаш от няколко месеца. Така че само тези няколко символа са напълно достатъчни.

Вече знаеш как да подходиш с твоите приятели, които са запалени по игрите. Ако ти трябва игра за подарък тук и сега – ние, от GameDay.bg можем да помогнем. Само разгледай колко много продукти имаме в сайта – всичките на добри цени и с доставка за 1 милисекунда, а в случай, че искаш нещо по-специално, което го няма в каталога ни, не се колебай да се свържеш с нас, за да се опитаме да го намерим за теб! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.