Екшън игрите представляват жанр игри за компютър, които изискват от играча правилна координация и бърза реакция. Екшън жанра включва много под-вариации, като бойни игри, шутъри от първо лице, шутъри от трето лице и други.

Какво представляват екшън игрите

В екшън игрите, играчът най-често контролира герой, който трябва да навигира през нива или в отворен свят, да избягва препядствия, да събира предмети и оръжия, които да използва за да се съревновава с противници.Често в края на група от нива играчът трябва да се изправи срещу по-силен играч - бос, който представлява по-голямо предизвикателство.Освен екшън игри със стрелба, съществуват и екшън игри с коли, както и RPG екшъни.

Екшън игри за компютър с онлайн мултиплеър

Някои от екшън игрите разполагат с онлайн мултиплеър, което ги прави на практика безкрайни за притежателите си. В тези игри целта е да си по-добър от всички останали или поне от тези, които не са в твоя отбор. Мултиплеърът в екшън игрите е значително по-интензивен и интересен.
Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.