Как да избереш играта, която ще ти хареса най-много?

Как да избереш играта, която ще ти хареса най-много?

При игрите универсален избор няма – също както при филмите и книгите не можем да кажем какво ще ти хареса. Също така – ако си геймър отдавна със сигурност знаеш, че понякога купуваш „котка в чувал“. Трейлърът често не показва истинската същност и геймплей на продукта, а в сайтовете за продажба на игри няма достатъчно подробни описания.

В този материал: Как да избереш игра, която наистина ще ти допадне?

1. Провери отзивите за нея и оценките

Както знаем – всички опаковки са направени така, че да продават. Но понякога нито трейлърът, нито описанията на продукта, писани от производителите, не могат да ти помогнат за правилния избор. Всички знаем, че те ще се постараят да ти продадат това, което имат по коректни и не чак толкова коректни начини, независимо дали то е добро или – не.

Затова е важно да намериш безпристрастни оценки и описания. Това може да не е толкова лесна задача в интернет – трябва да имаш предвид, че може да са направени и платени отзиви за продукта. Затова трябва да те посъветваме да си държиш очите на четири, когато всичко изглежда перфектно.

2. Разбери повече за разработчиците

Неслучайно в наистина добрите сайтове за продажба на игри винаги ще намерите по малко и за хората, които са направили продукта. Обикновено големите компании за разработка на игри работят по подобен начин по всичките проекти и често това е гаранция за качество. Наистина не можем да бъдем на 100% сигурни, че ако ти харесва една игра на определен разработчик ще ти допадне и друга. Но нали знаеш – крушата не пада по-далеч от дървото и ако някой вече е доказал, че може да прави нещо добре, то защо да не му се доверим?

3. Купувай доказали се заглавия

Обикновено милионите продажби на една игра са доказателство за това, че е наистина добра. Предимството от това да играеш Counter-Strike не е просто гаранцията, че купуваш една от най-доказалите се игри на пазара. Това е и добра възможност да играеш с твои приятели и завинаги да забравиш скуката.

Използвайки съветите, които ти дадохме и със сигурност ще избереш страхотна игра следващия път! За финал искаме да ти предложим нещо малко по-различно. Нещо, което със сигурност ще те улесни.

Използвай GameDay.bg за твой доверен източник на дигитални копия на игрите си, защото:

Всички продукти са описани и не е необходимо да търсиш отзиви

Ние не искаме да останаеш недоволен от това, което си купил, ето защо пишем подробни описания на нашите игри. Те включват мнения от критици, жанр, сюжет, начин на игра и малко информация за начина, по който е направена. Така ще сложиш край на пазаруването, в което нямаш контрол над нещата и избираш само по заглавието. И не на последно място – ние сме напълно безпристрастни във всяко едно отношение и се стремим ти да останеш доволен.

Подбрано е най-доброто

Стараем се да подберем внимателно нещата, които предлагаме. Направили сме предварително проучване за всяка една от игрите, които ще срещнеш тук – данни за хората, които са я направили, мнения от хора, които наистина са я играли. Освен това при нас винаги ще намериш игрите, които са се доказали във времето като най-добрите, така че независимо какво търсиш – GameDay.bg е твоето място!

Доказалите се заглавия са тук

Както вече казахме – ние не ти предлагаме непроверени игри. В магазина ни са събрани едни от най-популярните световни заглавия. Това е голямо предимствоза теб, тъй като не ти се налага да използваш друг магазин и можеш да печелиш бонуси.

Сега вече знаеш всички трикове за това как да избереш играта, с която завинаги да се сбогуваш със скуката. Какво чакаш? Отправяй се към магазина на GameDay.bg!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.