Най-очакваните Игри за Компютър През 2021

Най-очакваните игри за компютър през 2021

Намираме се в края на 2020 г., през която геймърите успяха да се насладят на много нови компютърни игри от всички жанрове. Разбира се, заклетите играчи очакват новата 2021 година с нетърпение, тъй като на бял свят ще се покажат десетки нови горещи заглавия, с които да се забавляват. Ние ще Ви посочим кои са най-очакваните игри, в следващите редове на статията.

49.25лв.

Far Cry 6

Вън от всякакво съмнение е, че Far Cry 6 е най-очакваната игра от феновете на екшън жанра. Геймплеят следва от предишните игри на Far Cry, като играчите ще използват импровизирани оръжия, превозни средства, както иновативна система „Fangs for Hire“ за сваляне на тираничния режим. По план играта би трябвало да се появи на бял свят на 18 февруари, 2021 година.

Hitman 3

Подобно на своите предшественици, Hitman 3 е стелт игра, която се играе в трето лице и играчите отново поемат контрола над агент-убиец 47. В играта 47 ще пътува до различни дестинации и ще извършва платени убийства по целия свят. Авторите на играта – IO Interactive обещават нови страхотни графики и още по-добри звукови ефекти. Играта ще излезе на 27 август, 2021 година.

Resident Evil: Village - Игра за Компютър

Resident Evil Village

Capcom обяви, че Resident Evil Village – осмата част на играта от поредицата за ужаси за оцеляване, ще се появи през 2021 г., като тази новина зарадва всички фенове на хорър заглавието. Разбира се, производителят е предвидил включването на иновации по отношение на графиката и звука.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - Игра за Компютър

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 е игра, която е представена главно от перспектива от първо лице, като се редува с трето лице за контекстуални дейности като специфични атаки. В това заглавие играчите могат да изберат фон на персонажа им. Така например, вашият вампир ще се асоциира с миналото си на човек със съответната професия: лекар, полицай, бандит или друго. Все още не е посочена точна дата на издаването на играта, но е сигурно, че ще бъде през 2021 година.

Age of Empires IV - Игра за Компютър

Age of Empires 4

Привържениците на стратегически игри и в частност на поредицата Age of Empires, нямат търпение да се докоснат до продължението на заглавието – Age of Empires 4. Създателите на играта твърдят, че AOE 4 представя историческите събития по забавен и вълнуващ начин за хората и готвят нещо наистина страхотно. Какво ще представлява тази игра очакваме да видим скоро.

Deathloop - Игра за Компютър

Deathloop

С големи надежди от страна на феновете се чака екшънът от първо лице – Deathloop на Akrane Studios. В Deathloop играчът влиза в ролята на Колт, убиец, който е заседнал във времева верига и се събужда на плажа на остров Блекрийф. Останалите жители на Блекрийф, бивша армейска база, където някога са се провеждали странни експерименти, са инвестирали на острова и са се събрали, за да направят едно особено парти, което се повтаря безкрайно във времето. Тази мистериозна игра, ще Ви накара да изживеете едно запомнящо се приключение с много екшън.

В случай, че сме пропуснали някое хитово заглавие за компютър, което очаквате с нетърпение през 2021 година, ще се радваме да го споделите в коментарите под статията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.