League of Legends: Wild Rift – Безплатна Игра за Телефон

League of Legends: Wild Rift - Безплатно за Телефон

Дългоочакваната игра League of Legends – Wild Rift за мобилни устройства, е факт и българските играчи могат да я изтеглят и подкарат на своите смартфони и таблети работещи с операционни системи – Android или iOS. Разработчик на новото поколение LoL игра отново е Riot Games, който се е постарал да направи изживяването от играта за PC върху съвременните мобилни технологии.

League of Legends – Wild Rift предлага избор от 43 герои, а тези, които имат акаунти в Riot Games системата, ще могат да грабнат страхотни награди на база времето, което са изкарали пред монитора. Не е тайна, че играта LoL е сред най-предпочитаните мултиплейър игри и за нея се организират големи състезания по електронни спортове в световен мащаб. С появата на специалното приложение за телефони и таблети, броят на играчите със сигурност ще порасне.

Какво ново предлага Legaue of Legends – Wild Rift?

В мобилната версия на добре познатата игра, ще бъдат включени много познати персонажи, сюрреалистични графики и още по-силно изживяване. Имайки се предвид, че това е онлайн игра, в нея ще се включат геймъри от най-различни региони. Контролът на играта за PC е преработен специално за мобилния вариант, като движенията на героите са адаптирани за мобилните устройства. Разработчикът гарантира отлични възможности за управление и уникален геймплей.

League of Legends: Wild Rift - Геймплей

И, ако до този момент сте си мечтали да пренесете LoL на своя мобилен телефон, то това вече е напълно възможно. В новото издание ще избирате между добре познатите Ви шампиони и ще се насладите на още по-големи емоции и предизвикателства, които са оптимизирани за системите Android и iOS. Първите отзиви на геймърите са положителни, а тепърва ще се говори за тази игра.

Какви изненади има за феновете на LoL Wild Rift?

Играчите, които печелят валута играейки на играта ще се възползват от 100% увеличение, като това се отнася и за натрупването на точки по време на игра. Предвидени са специални награди за редовните геймъри, което е още една чудесна новина. Заглавието е достъпно за българи, а играта е напълно безплатна. Това провокира интереса на мнозина, които не са изпитвали тръпката да играят на League of Legends за PC и искат да активират заглавието на мобилните си устройства.

Спестяваме Ви най-хубавото, тъй като трябва да пуснете играта и да видите всички изненади и нововъведения. По този начин ще Ви бъде далеч по-интересно, отколкото ако представим всичко на готово. Определено има какво да видите, така че не се колебайте да пуснете приложението.

В обобщение

League of Legends направи революция при игрите в мрежа. Много геймъри изкараха безсънни нощи пред мониторите си, за да се съревновават с играчи от целия свят, да печелят виртуална валута и да развиват способностите си. С мобилната версия на играта нещата стават още по-сериозно и се очаква огромен прилив на нови потребители и наистина страхотни моменти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.