League of Legends: Wild Rift – Безплатна Игра за Телефон

League of Legends: Wild Rift - Безплатно за Телефон

Дългоочакваната игра League of Legends – Wild Rift за мобилни устройства, е факт и българските играчи могат да я изтеглят и подкарат на своите смартфони и таблети работещи с операционни системи – Android или iOS. Разработчик на новото поколение LoL игра отново е Riot Games, който се е постарал да направи изживяването от играта за PC върху съвременните мобилни технологии.

League of Legends – Wild Rift предлага избор от 43 герои, а тези, които имат акаунти в Riot Games системата, ще могат да грабнат страхотни награди на база времето, което са изкарали пред монитора. Не е тайна, че играта LoL е сред най-предпочитаните мултиплейър игри и за нея се организират големи състезания по електронни спортове в световен мащаб. С появата на специалното приложение за телефони и таблети, броят на играчите със сигурност ще порасне.

Какво ново предлага Legaue of Legends – Wild Rift?

В мобилната версия на добре познатата игра, ще бъдат включени много познати персонажи, сюрреалистични графики и още по-силно изживяване. Имайки се предвид, че това е онлайн игра, в нея ще се включат геймъри от най-различни региони. Контролът на играта за PC е преработен специално за мобилния вариант, като движенията на героите са адаптирани за мобилните устройства. Разработчикът гарантира отлични възможности за управление и уникален геймплей.

League of Legends: Wild Rift - Геймплей

И, ако до този момент сте си мечтали да пренесете LoL на своя мобилен телефон, то това вече е напълно възможно. В новото издание ще избирате между добре познатите Ви шампиони и ще се насладите на още по-големи емоции и предизвикателства, които са оптимизирани за системите Android и iOS. Първите отзиви на геймърите са положителни, а тепърва ще се говори за тази игра.

Какви изненади има за феновете на LoL Wild Rift?

Играчите, които печелят валута играейки на играта ще се възползват от 100% увеличение, като това се отнася и за натрупването на точки по време на игра. Предвидени са специални награди за редовните геймъри, което е още една чудесна новина. Заглавието е достъпно за българи, а играта е напълно безплатна. Това провокира интереса на мнозина, които не са изпитвали тръпката да играят на League of Legends за PC и искат да активират заглавието на мобилните си устройства.

Спестяваме Ви най-хубавото, тъй като трябва да пуснете играта и да видите всички изненади и нововъведения. По този начин ще Ви бъде далеч по-интересно, отколкото ако представим всичко на готово. Определено има какво да видите, така че не се колебайте да пуснете приложението.

В обобщение

League of Legends направи революция при игрите в мрежа. Много геймъри изкараха безсънни нощи пред мониторите си, за да се съревновават с играчи от целия свят, да печелят виртуална валута и да развиват способностите си. С мобилната версия на играта нещата стават още по-сериозно и се очаква огромен прилив на нови потребители и наистина страхотни моменти.

2 thoughts on “League of Legends: Wild Rift – Безплатна Игра за Телефон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.