Компютърни Игри за Двама на Един Екран до 2020

Компютърни Игри за Двама на Един Екран до 2020

Двойните компютърни игри, които се играят на един екран, винаги са привличали геймърите. Последните обичат да се събират с приятели и да мерят сили на заглавие от различни жанрове, сред които спортни и бойни игри, екшъни и стратегии и други. Кои са топ игрите предлагащи двойна игра през 2020 г. можете да научите, ако прочетете следващите редове в статията ни.

52.14лв.

Dirt 5

Няма как да не отбележим, че именно Dirt 5 на Codemasters, е една от най-вълнуващите състезателни симулации, която Ви предлагат двойна игра на един екран. Тук изборът от автомобили и писти, на които да се състезавате е огромен, а тръпката е незабравима.

WWE 2K Battlegrounds

Ако си падате по кеч игрите и искате да се ступате с някой приятел пред компютъра, то тогава WWE 2K Battlegrounds е едно уникално изживяване, където да премерите сили на игра за двама. В заглавието участват най-яките кечисти, има много специални удари и можете да се биете със столове.

A Way Out

В тази екшън – приключенска игра, Вие и ваш верен другар, ще се превъплътите в героите – Лео и Винсент, които ще трябва да се опознаят и заедно да се справят с враговете си. Главната Ви мисия в играта, е да избягате от пандиза, и да заживеете нов и по-спокоен живот, колкото и да е трудно това.

Overcooked! 2

В случай, че обичате да готвите и сте царе на кулинарията, можете да изпробвате втората част на играта – Overcooked! В нея има множество кухни и готвачи, като разполагате с малък бюджет за приготвяне на ястията и задоволяване на клиентските нужди. Тази игра може да се играе и от двама, за да можете по-бързо да сготвите гозбите.

29.67лв.

Mortal Kombat 11

Пишейки за двойни игри, няма как да подминем бойната класика – Mortal Kombat 11, която се завръща на компютърните екрани. Освен добре познатите Ви герои от предишните версии, ще можете да създадете и собствени бойци, с които да демонстрирате сила. Очакват Ви нови специални удари, както и кървави fatalities и brutalities, на които можете да се насладите.

Might & Magic Heroes VII

Новата версия на класическата походова стратегия – Might & Magic Heroes VII Ви предоставя уникални мигове с добре познатите Ви герои. Злите сили са унищожили императора на Светата империя, а вашите герои ще трябва да сложат край на гражданската война, която предстои и носи рискове от пълна разруха.

Fifa 21

Най-вълнуващата футболна симулация през 2020 – FIFA 21, предоставя възможност за двойна игра, както и много отбори, от които да избирате. Ако желаете да изпитате истинска емоция от битките на зеления килим, то това издание на едноименната игра със сигурност ще Ви хареса. Премерете сили с вашите приятели и докажете, че сте достойни да станете шампиони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.