StarCraft II: Wings of Liberty – Безплатна Игра за PC

StarCraft II: Wings of Liberty - Безплатна

След успеха на StarCraft и StarCraft: BroodWar, през далчената 1998 година, StarCraft II стана една от най-дългоочакваните стратегии, като първата и част излезе чак след 12 години, но определено си струваше чакането!

Въпреки ненормално добрите подобрения в графиката StarCraft II успява да запази уникалният си увлекателен геймплей, който може да те накара да не се отделиш от компютъра с часове! Разбира се, ще видиш и много нови бойни единици и сгради и ще имаш възможност да изиграеш и изживееш една незабравима трилогия.

StarCraft II: Wings of Liberty – Геймплей

Добре дошли в сектора Копруло. Вие сте Джим Рейнър – бунтовник от човешката раса, който става важна фигура в сектора Копруло заради работата си срещу „Конфедерацията на Тераните“ и The Dominion. Преследван от предателства и разкаяния Джим започва да вярва, че вече е загубил битката, но има обещания, които не могат да останат неизпълнени и жажда за отмъщение, което отдавна е закъсняло…

Най-хубавото е, че от 2020 година базовата версия на играта – StarCraft II: Wings of Liberty е напълно безплатна и всичко, което трябва да направиш, за да се сдобиеш с нея е да се регистрираш на Battle.net и да я изтеглиш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.