StarCraft II: Wings of Liberty – Безплатна Игра за PC

StarCraft II: Wings of Liberty - Безплатна

След успеха на StarCraft и StarCraft: BroodWar, през далчената 1998 година, StarCraft II стана една от най-дългоочакваните стратегии, като първата и част излезе чак след 12 години, но определено си струваше чакането!

Въпреки ненормално добрите подобрения в графиката StarCraft II успява да запази уникалният си увлекателен геймплей, който може да те накара да не се отделиш от компютъра с часове! Разбира се, ще видиш и много нови бойни единици и сгради и ще имаш възможност да изиграеш и изживееш една незабравима трилогия.

StarCraft II: Wings of Liberty – Геймплей

Добре дошли в сектора Копруло. Вие сте Джим Рейнър – бунтовник от човешката раса, който става важна фигура в сектора Копруло заради работата си срещу „Конфедерацията на Тераните“ и The Dominion. Преследван от предателства и разкаяния Джим започва да вярва, че вече е загубил битката, но има обещания, които не могат да останат неизпълнени и жажда за отмъщение, което отдавна е закъсняло…

Най-хубавото е, че от 2020 година базовата версия на играта – StarCraft II: Wings of Liberty е напълно безплатна и всичко, което трябва да направиш, за да се сдобиеш с нея е да се регистрираш на Battle.net и да я изтеглиш.

One thought on “StarCraft II: Wings of Liberty – Безплатна Игра за PC

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.