The Sims 4 (PC/MAC) е безплатна до 28-ми Май 2019

The Sims 4 (PC/MAC) е безплатна до 28-ми Май 2019

EA подаряват The Sims 4 за PC и MAC до 28.05.2019! Нормално в сайта на Electronic Arts играта се предлага за $40, но в момента може да изискате безплатно дигитално копие на играта  директно от Origin профила си.

Играта е пусната на пазара през 2014 и се разраства всяка година с много нови DLC-та и разширения. Безплатната версия на играта, предлагана само сега не включва никое от разширенията, но остава ваша завинаги. Разбира се, ако играта ви допадне може да си закупите разширенията и по-късно.

За по-незапознатите The Sims позволява на играчите да създадат виртуално домакинство, да построят къща, която да развиват, с изкараните в играта пари. Всеки сим си има собствен уникален вид и персоналност и играчите имат пълен контрол върху живота на техните персонажи.

От 2014 досега от Electronic Arts са пуснали множество разширения за играта, като постепенно превръщат The Sims 4 в игра с всевъзможни професии, дрехи, метрологични условия, домашни любимци и др. За жалост повечето от това съдържание не е включено в безплатно предлаганата версия, но ако харесате играта може да си закупите допълнителните ъпгрейди на по-късен етап.

Как да изискате безплатно дигитално копие на The Sims 4 (САМО ДО 28 МАЙ 2019)?

Единственото, което трябва да направите за да се сдобиете с играта е да си регистрирате профил в Origin   от тук: https://www.origin.com/irl/en-us/store и да изискате играта. След това изтеглете Origin клиента за PC или MAC, впишете се с профила си и я инсталирайте.

Копието на играта ще е ваше завинаги!

В случай, че си пропуснал да вземеш безплатно The Sims 4 от Origin, може да я закупиш от нас тук.

3 thoughts on “The Sims 4 (PC/MAC) е безплатна до 28-ми Май 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.