The Sims 4 (PC/MAC) е безплатна до 28-ми Май 2019

The Sims 4 (PC/MAC) е безплатна до 28-ми Май 2019

EA подаряват The Sims 4 за PC и MAC до 28.05.2019! Нормално в сайта на Electronic Arts играта се предлага за $40, но в момента може да изискате безплатно дигитално копие на играта  директно от Origin профила си.

37.04лв.

Играта е пусната на пазара през 2014 и се разраства всяка година с много нови DLC-та и разширения. Безплатната версия на играта, предлагана само сега не включва никое от разширенията, но остава ваша завинаги. Разбира се, ако играта ви допадне може да си закупите разширенията и по-късно.

За по-незапознатите The Sims позволява на играчите да създадат виртуално домакинство, да построят къща, която да развиват, с изкараните в играта пари. Всеки сим си има собствен уникален вид и персоналност и играчите имат пълен контрол върху живота на техните персонажи.

От 2014 досега от Electronic Arts са пуснали множество разширения за играта, като постепенно превръщат The Sims 4 в игра с всевъзможни професии, дрехи, метрологични условия, домашни любимци и др. За жалост повечето от това съдържание не е включено в безплатно предлаганата версия, но ако харесате играта може да си закупите допълнителните ъпгрейди на по-късен етап.

Как да изискате безплатно дигитално копие на The Sims 4 (САМО ДО 28 МАЙ 2019)?

Единственото, което трябва да направите за да се сдобиете с играта е да си регистрирате профил в Origin   от тук: https://www.origin.com/irl/en-us/store и да изискате играта. След това изтеглете Origin клиента за PC или MAC, впишете се с профила си и я инсталирайте.

Копието на играта ще е ваше завинаги!

В случай, че си пропуснал да вземеш безплатно The Sims 4 от Origin, може да я закупиш от нас тук.

3 thoughts on “The Sims 4 (PC/MAC) е безплатна до 28-ми Май 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Уведоми ме при Наличност Вашият email адрес ще бъде използван, за да бъдете уведомени за продуктова наличност.
Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Продължавайки нататък, Вие се съгласявате с това и с нашата политика за защита на личните данни.